Kunder i karantene handler kontaktløst

Bygger’n Otta hadde sin aller første kontaktløse leveranse i helga. En kunde bestilte byggevarene sine i nettbutikken, betalte med Vipps og fikk Bygger’n til å gjøre klar varene på tilhenger for henting.

- Her oppfyller vi virkelig våre verdier. Vi er tilgjengelige for våre kunder, tar ansvar og leverer med kvalitet, sier kunderådgiver ved Bygger’n Otta, Oddbjørn Rindhølen.

I Malm kontaktet ei kvinne i Korona-karantene sin lokale Bygger’n-butikk fordi nå hadde hun fått tid og lyst til å male hjemme. Fra hun tok kontakt med Bygger’n Malm på Facebook til malingsbøttene og malingsutstyret sto på trappa, tok det to timer.

- Jeg ba om at varene ble satt utenfor døra uten at de hadde kontakt med oss, da vi er i karantene, og det ble utført. Fantastisk god service, sier kvinnen, som ikke ønsker å gå ut med fullt navn.

Maling levert på døra til kunde i Malm

Maling levert på døra til kunde i Malm

Tilpasset en ny hverdag

Bygger’n Otta og Bygger’n Malm har, som resten av Bygger’n-kjeden, tilpasset seg den nye hverdagen, med gode og oppdaterte rutiner på bestilling, håndtering av varer og levering. Alt i henhold til rådene fra FHI og norske myndigheter.

Kundene forstår alvoret i situasjonen, og følger rådene om å holde avstand og å benytte seg av kontaktløs handel – der det er mulig.

- Fra butikkene opplever vi at både forbruker- og proffkunder har stor forståelse for de nødvendige tiltak som er iverksatt for å hindre spredning av Covid-19. Kontaktløse leveranser er i den sammenheng blitt svært positivt mottatt, men vi registrerer også generell god mottakelse av dette tilbudet som en effektiv leveringsform. Når vi i tillegg kan supplere med engangshansker og betaling via Vipps, er dette en flott leveringsteknikk, sier regionsjef i Bygger’n, Rolf Christian Moen.

Han oppfordrer alle kunder til å ta kontakt for oppdatering på hva nettopp din lokale Bygger’n-butikk kan tilby av disse tjenestene. Alle med nettbutikk gir deg muligheten til å betale for byggevarene dine med kort, byggekonto eller Vipps.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Donerer utstyr til helsepersonell

Donerer utstyr til helsepersonell

Flere Bygger’n-butikker rundt om i landet gir nå bort utstyr som kan brukes av helsepersonell i jobben for å hindre spredning av COVID-19.

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Håndverkere satser på utendørsprosjekt

Trio-Bygg AS i Melhus satser på utendørsprosjekt der de ikke er i direkte kontakt med folk. Det er tid for tak, terrasse og garasje.

Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett

Bygger’n tilbyr nå kortløs betaling i både butikk og på nett

Nylig ble Bygger’n rangert i topp tre av de tryggeste nettbutikkene å handle hos. Nå økes den digitale innsatsen ved å tilby kortløs betaling med Vipps og Santander i butikk. Vipps vil også fungere som betalingsløsning på nett. Ifølge Vipps er Bygger’n den første byggevarekjeden i Norge som tilbyr denne smartløsningen.

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

- Kunnskap er noe av det beste vi kan tilby, sier leder for Bygger'n-skolen, Steinar Lium.

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

E.A. Smith, Bygger’n, Smith Stål, HIBA Hus og LSE Byggesystemer har signert Grønnvaskingsplakaten, og lover dermed å bidra til at det grønne skiftet skal skje raskere.

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

Icons/Large/Chat